Lån af RBK lokaler (regler)

Udlån af klublokale til afdelingerne under Ribe Boldklub

(Køkkenet kan ikke lejes, der skal altid være en fra udvalget tilstede.) Dette for at vi kan vedholde vores smiley.
Børn ingen adgang til køkkenet.

1.      Lokalerne reserveres ved Svend Aage i cafeteriet.

2.      Skal der bruges drikkevarer under mødet købes dette i cafeteriet.

3.      Køkkenet vil kun være åbent under møderne, hvis det er under normal åbningstid, eller cafeteriet

skal stå for bespisning.

4.      Ønskes bespisning under mødet, kan dette bestilles i cafeteriet.

5.      Lokalet afleveres i samme stand som det overtages (borde tørret af, stole sat på plads og gulvet vasket/fejet/støvsuget).

Alt materiel til dette står i første rum på gangen.

Træningslejre - overnatning

6.      Ved lån af lokalet til træningslejre, kan det aftales med Svend Aage i cafeteriet, hvornår der mødes ind. Der vil ved skiltning blive gjort opmærksom på, overfor andre brugere af lokalerne, at der er træningslejr og hvem der har booket lokalerne.

7.      Skal man under træningslejren bruge køkkenfaciliteter, skal dette aftales med Svend Aage, da køkkenet normalt vil være aflåst.

8.      Det store mødelokale skal bruges som bagageopbevaring, således at opholdsområdet er ryddet.

Hvis opholdsområdet bliver brugt som soveplads, skal madrasser, soveposer m.v. være ryddet væk fra opholdområdet senest kl. 9.00 hver morgen.

9.      Hvis der ikke er opstået skader. Lokalet vil blive synet, og ved evt. skader hæfter afdelingen for udgifterne

10.   Lokalet afleveres i samme stand som det overtages (borde tørret af, stole sat på plads og gulvet vasket/fejet/støvsuget).

Alt materiel står i det første rum på gangen.

11.    Ved lån af lokalerne til træningslejre/overnatning skal følgende personer have besked:

• Svend Aage med hensyn til lokalerne – 28 82 76 40

• Fridel Riggelsen med hensyn til lån af baner – 21 63 36 05

• Ribe Brandvæsen – Kjeld Tauman 20 69 89 36 – oplys antal og kontaktperson.

• Ribe Fritidscenter - 75 42 25 62

Depositummet frafalder i første omgang – da aftalen er, at vi har en prøveperiode på 6 måneder, for at se, at det kan lade sig gøre uden depositum.

•  Aftalen er ligeledes, at der ingen sure miner er, hvis man bliver bedt om at komme og rydde op.