Info til nye i RBK

Velkommen i Ribe Boldklub (udarbejdet af Lone november 2014)

Ribe Boldklub er stiftet i 1917 - det vil sige i 2017 har klubben 100 års jubilæum.

Der har igennem klubbens historie været rigtigt mange højde punkter, man har bl.a haft et damehold som har spillet landsholdskampe, rigtigt mange spillere har spillet som professionelle i andre klubber nogle gør det stadigt. Klubben har i mange år haft mesterrække hold i drengerækkerne, desuden er talentcenter 2 placeret i Ribe Boldklub, så det sikres at dygtige spillere, får mulighed for at komme videre inden for fodbold verdenen, hvis talentet er til det. Klubben har en af de yngste uddannede målmandstræner, som træner målmænd/kvinder i Varde samt samler målmænd fra området til træningspas i Ribe, her kommer målmænd fra nord og syd. Anlægget ved Ribe Boldklub er af høj standard og der sikres træning året rundt ved at kunststofbanen er indviet i 2014.I Ribe Boldklub sender vi årligt mange trænere på træner kursus, der afholdes ligeså interne træner kursus i klubben. I klubben er der fokus på det sociale, dette sikres ved at holdene har tilknyttet kontaktperson, holdleder og ofte uddannede træner. I RBK er det muligt at dyrke fodbolden hele året rundt både ude og inde.

"Vi har det bedste anlæg, med de bedste hold, de bedste træner, det bedste udstyr - hvor smil, hygge og sammenhold er i fokus"

Klubbens fokus område i 2014/2015:

Overordnet mål: Uddannede træner, kontaktpersoner og trænere i afdelingerne fra den mindste spiller til oldboys.

Der er fokus på "sammenhold der tæller - Action når det gælder"

Hvad sikre kontingentet for spillere i Ribe Boldklub:

• At du møde mennesker der elsker fodbold

• At du tilbydes træning 1-2 gange om ugen (1. april til 31 juni - 1. august til 1. november)

• At du tilbydes at spille turneringskampe

• At dine trænere bliver tilbud uddannelse

• At banerne er kridtede fra 1. april til 1. november

• At der er stilles en spillertaske til rådighed med trøjer, strømper, short og målmandsæt samt en lægetaske

• At du er tilmeldt en turnering i hver sæson - såfremt holdet ønsker dette (udendørs)

• At kampene dømmes af uddannede dommer fra 11-mands fodbold

• At klubben arrangere en sommer afslutning, hvor spillerne hædres

• At der stilles 50,- kr. til rådighed pr. kontingentbetalende spiller pr. år til aktiviteter

• At der er tilknyttet kontaktperson, træner og andet godt folk til holdet.

• At klubben tilbyder "Skattejagten" og "Fodboldskole" i Ribe

• At vi som klub sørger for at dit spillerlicens bliver flyttet

• At der bliver holdt øje med dit talent, samt at du evt. tilbydes udvikling af dette talent.

• At du har fri internet i klubhuset

• At du kan hygge med dine kammerater i klubhuset, med et spil, playstation eller bare se en fodboldkamp på storskærm

• At der kan tilbydes holdene mad og social samvær i klubhuset (efter aftale med cafeteriet)

• At der kan købes sodavand til et hold til en god pris

• At der kan købes motionskort i RFC til 150,- kr. som medlem af RBK (Du skal være fyldt 15 år)

• At der kommer medlemstilbud fra Sportsmaster til RBK´s medlemmer

• At du som spiller kan deltage i det årlige Tulipan optog

• At der er mulighed for vinter træning på kunststofbanen en gang pr. uge. (ingen fast træner) pt. er træningen på kunststofbane et ekstra tilbud til spiller i RBK

• At der evt. tilbydes afdelingen indendørs fodbold på frivillig basis - såfremt der er spillere til dette. Dette tilbydes for pt. 150,- kr.

Indendørsfodbold drives af frivillighed - klubben sørger for tøj, tilmeldinger og deltagelse i eget stævne i November, såfremt dette arrangeres af klubben.

Ribe boldklub hjælper lige så gerne med at skabe kontakt til de gamle spiller i KBH og Århus, som her har en klub for gamle spillere i Ribe Boldklub.

Klubben er meget afhængig af at vi hjælper hinanden, derfor er der hvert år arrangementer som man hjælper med, hvis man ikke har mulighed for at hjælpe kan man indbetale 400,- kr. pr. halvår - så vil klubben tilkøbe ekstra hjælp til bl.a maling af klubhus og gulvvask i klubben.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre forholdene i klubben både ekstern og intern, da vi vil det bedste for vores spillere og hjælpere i klubben.