Hjælpe ordning i RBK

Kontingentet i Ribe Boldklub er baseret på, at alle hjælper med klubbens aktiviteter. Til gengæld ønsker vi heller ikke, at nogen skal slides op med unødig stor tidsmæssig belastning. Det er vores forventning, at vi skal bruge omkring 8-10 timer pr. familie, hvilket alle kan overkomme, i løbet af et år. Nu er der måske nogle, der mener, at når man betaler sin kontingent, må det være fint, men som medlem af en forening, har man et fælles ansvar for at foreningen fungerer.
Der ligger rigtig mange opgaver og venter på at blive løftet.

Vi ved godt, at det vil tage tid at få vores system op at køre, men derved bliver det fremover lettere at formidle til jer, og for os at administrere i klubben. Vi ved, der har været megen debat omkring kontingentet igennem årene, men i bund og grund handler det om, at alle hjælper til, med at få tingene til at hænge sammen og skabe gode rammer for alle i klubben, specielt for spillerne og de folk, der er omkring et hold. Nedenfor vil vi lægge et link ind - hvor du kan se en vejledning på, hvordan man tilmelder sig til hjælp. Hvis du en sæson er forhindret i at hjælpe, kan man indbetale 400,- kr. pr. halvår. Beløbet går til tilkøb af for eksempel rengøring eller maling af klubben.