Menu

KB - RIBE

Nyt fra KB Ribe

KB Ribe spiller i DAI og har et 7-mandshold og et 11-mandshold.
KB Ribe stiftedes i 2002 af ripensere, der længe havde talt om at starte en ripensisk fodboldklub i København - ved første opstartsmøde var 20 spillere tilmeldt, og de var alle fra Ribe.
Siden stiftelsen har det været et kodeks i boldklubben, at man som kontingentbetaler skal være fra Ribe eller opland - tilgengæld er alle fra området velkomne, uanset om man har spillet Old Boys i Farup, været miniput i Hviding eller begået sig i Serie 1 i Ribe.

I KB Ribe lægger vi vægt på lokalpatriotisme, spilleglæde og evigt venskab - og netop venskabet er essentielt i klubben; vi er nemlig meget mere end bare en fodboldklub. Vi forsøger altid at lave tiltag, der gavner sammenholdet i boldklubben. F.eks. er vi hvert år på træningslejr i Ribe. Vi holder sommerfest og julefrokost, og vi er gode til at hygge efter kamp og i kampfrie weekender, hvor vi går i byen, griller, afholder FIFA-turneringer og meget mere - vi har sågar været et smut i udlandet et par gange! Kort sagt er KB Ribe mere end fodbold.

Ambitionen i klubben er, at KB Ribe skal være en institution for de ripensere, der prøver lykken i København. Vi ønsker, at de ripensere, der flytter til København, hurtigt skal kunne komme i kontakt med os og skabe sig et netværk i klubben.
Vi har altid brug for nye spillere, så hvis du hungrer efter at spille lidt bold i storbyen er du meget velkommen til at henvende dig.

Se mere om klubben på facebook: https://www.facebook.com/kbribe/?fref=ts
Og på vores hjemmeside: http://kbribe.dk/


Kontakt: Emil Berndsen
e-mail: emilbeierberndsen@gmail.com

tlf: 22760634