image Drøm eller virkelighed ... du bestemmer

Fra drøm til virkelighed - fremtidsvisioner for Ribe Boldklub

Forestil jer så en lørdag i sensommeren 2017 klokken er ca. 13.00, solen skinner fra en skyfri himmel, byen er travl som sædvanlig på en lørdag, men så alligevel og eftersom, at det er den første lørdag i september, så er det vel egentlig lidt under normalen. Trafikken er også set fra detailhandlen temmelig ensrettet mod Sportsvej og Fritidscentret! P-pladserne v. Fritidscentret er allerede fyldt godt op og bilerne smides derfor udenfor Ansgarskolen. Håndboldkamp eller bordtennisstævne i hallen - nej trafikken af biler og cyklister trækker om til stadion !! Her er der allerede en skøn blanding af unge og gamle. Der spises pølser og slik, samtidig med at der klappes af det flotte spil på opvisningsbanen, hvor U15 spiller forkamp, før dagens top opgør i serie 1. imellem Ribe og Hviding. Vi bliver nok 300 tilskuere i dag, gættes der blandt de allerede fremmødte. U10 drengene sveder i varmen, de har travlt med at agere bolddrenge i U15 kampen, hvor Ribe møder EFB i et vaskeægte drama af et lokalopgør. Nede bag målet varmer seniorerne op, samtidig med at pigerne i deres nye flotte sponsorerede træningsdragter gør sig klar til at modtage publikums hyldest for 1. pladsen i Hattstedt. Selve seniorkampen indledes i et forrygende tempo og udarter sig til et særdeles intenst og uhyggeligt spændende drama! Ved stillingen uafgjort i det 89 minut, affyrer RBK´s spiller med nr. 10 på ryggen et missil af en afslutning direkte mod Hvidings mål, bolden rammer indersiden af venstre stolpe og knalder…..

Fiktion eller virkelighed, det lader vi den enkelte læser om at afgøre. Værdier og holdninger, blå tråd og klubånd alene sparker ikke bolden i mål - det ved vi godt! Men efterlever vi vore værdier og holdninger, den blå tråd og dermed også langsigtet skaber udvikling for den enkelte spiller uanset niveau - jamen så er vi da overbeviste om at resultaterne følger trop!

Så er du med - skal det være stolpe ind eller ud???